Turnvereniging Patrick

Echt

***** Welkom op de website van Turnvereniging Patrick Echt! *****

Kermisoptocht 7 oktober 2017!
Zoals ieder jaar is turnvereniging Patrick ook dit jaar weer gevraagd om mee te lopen in de optocht voor de officiële opening van de Echter Kermis! Uiteraard willen we ons als vereniging in deze optocht groots, dat wil zeggen met zoveel mogelijk leden, laten zien! En... ieder lid dat meeloopt ontvangt na afloop een leuke attentie!


We verzamelen bij de turnhal aan de Diepstraat en vertrekken daar om 12.30 uur. Zorg dat je op tijd bent!
Uiteraard trekken we allemaal ons oranje verenigings T-shirt aan om zo goed mogelijk op te vallen. Mocht alleen het T-shirt te koud zijn, dan kun je hieronder iets dragen met lange (zwarte) mouwen. Maak dit geheel af met een donkere of zwarte broek en trek vooral makkelijke schoenen aan.
Tijdens de optocht zullen een aantal groepen een demonstratie laten zien waarnaar we met z'n allen zullen kijken. Na de laatste demo en de officiële opening van de kermis op de markt, mag je direct met diegene die je op komt halen weer naar huis. Let op! Je moet je dan wel even afmelden bij één van de trainsters. In alle andere gevallen lopen de trainsters om 14.30 uur naar het bordes voor het gemeente huis. Vervolgens kunnen de kinderen die zelfstandig naar huis gaan, vertrekken en kan de rest van de kinderen daar worden opgehaald.
Let op! De lessen van de groepen selectie-turnen komen die dag geheel te vervallen. De andere turn- en danslessen op deze dag gaan op de reguliere tijden gewoon door!

Wij kijken uit naar een oranjegekleurde optocht en hopen jullie dan ook allemaal te zien op 7 oktober om 12.30 uur bij de turnhal aan de Diepstraat. Tot dan!

Logo_Sands Logo-Amici-Beach-CABLEPARK01 sponsorfkmrotator sponsorhadecorotator rouschop Photographix